Merk V33

V33 Hout-Producten en Verven

MEER DAN EEN EXPERT IN
VERVEN EN
HOUTPRODUCTEN…

EEN AANBIEDER
VAN LEVENSKWALITEIT

Beter leven: die wens ligt aan de basis van elk verfraaiingsproject en elke renovatie van een woning. Bij V33 zijn we ons daar terdege van bewust. Ook beseffen we hoe belangrijk onze producten zijn voor het succes van uw project. Daarom zijn we meer dan een expert in verven en houtproducten: V33 biedt u echte levenskwaliteit aan. Met veel plezier helpen we uw leven nog beter te maken, op een concrete manier.

ALLE INGREDIËNTEN VOOR UW SUCCES

Heel duidelijke of nog eerder vage ideeën? Maakt niet uit, wij helpen u bij de voorbereiding van uw project.

DE JUISTE TINT KIEZEN IS KINDERSPEL!

Weet u niet welke stijl het best bij u past of is kleuren met elkaar combineren niet echt uw sterkste kant? Met V33 is het ideale palet binnen ieders bereik. Voor onze collectie Rénovation Perfection-verven hebben we een eenvoudige methode ontwikkeld om de perfecte kleurencombinatie voor uw project te vinden. Het resultaat is altijd prachtig!

KLEUREN OP MAAT

Bent u op zoek naar een bepaalde kleur die u in de winkels niet vindt? Onze kleurmachine* maakt de nuance van uw dromen in enkele minuten. Alleen voor u! Een gepersonaliseerde verf, op uw maat: daar draait unieke decoratie toch om?

SLIMME OPLOSSINGEN EN TIJDWINST

Kan uw parketvloer wat opfrissing gebruiken, maar weet u niet met welk product? Hebt u helemaal geen zin om uw vloer te schuren? Met onze Rénovation-parketvernis kiest u meteen het juiste product. Bovendien moet uw vloer niet worden geschuurd. Uw parket vernissen was nog nooit zo eenvoudig! Ook als u van plan bent een van uw kamers helemaal opnieuw te schilderen, bespaart u met ons Renovation-assortiment veel kostbare tijd! Plafonds, muren, meubels, aardewerk, huishoudapparaten … Onze verven kunnen elke ondergrond aan, zonder onderlaag en zonder afbijten!

*Vraag de lijst met winkels in uw buurt.

WIJ GARANDEREN EEN PERFECT RESULTAAT

Of u een vakman bent of niet, met V33 krijgt uw woning vlot een geslaagde opknapbeurt. Van top tot teen.

GEMAKKELIJK AAN TE BRENGEN HOUTPRODUCTEN EN VERVEN

Houtproducten (lazuren, vernissen, oliën…) en verven van V33 (voor binnen en buiten, ongeacht de ondergrond) bieden echt gebruikscomfort. Keramische, antidruppel- en andere technologieën, eenlaagverven met uitzonderlijke dekking en spanning… Succes verzekerd!

GEEN NADELIGE EFFECTEN

Alle V33-producten zijn geformuleerd volgens de geldende voorschriften. Bovendien zijn ze getest in een laboratorium om absoluut respect voor de gebruiker en zijn omgeving te garanderen.

EEN HELPENDE HAND BIJ UW WERKZAAMHEDEN

Op zoek naar inspiratie? Meer informatie over een van onze producten nodig? Nood aan een tip voor uw project? Wij staan altijd voor u klaar. Decoratieve ideeën, stap-voor-stapgidsen, professioneel advies … wij beantwoorden al uw vragen.

ULTRAPRAKTISCHE PAKKETTEN

Weg met potten die alleen met veel moeite opengaan en sluiten! Onze potten maken uw leven net dat tikkeltje eenvoudiger, zodra u ze openmaakt. Bovendien is verspilling verleden tijd, want u kiest wat u nodig hebt: van 75 ml voor retouches of kleine oppervlakken tot 25 l om een heel gebinte te behandelen.

MEER LEVENSKWALITEIT DANKZIJ ONZE OPLOSSINGEN

Met de V33-oplossingen wordt uw huis een cocon: mooi, comfortabel en beschermend.

EEN PERFECT EN DUURZAAM RESULTAAT, VOOR HET ECHTE LEVEN

Weerstand tegen vlekken, schokken, de effecten van huishoudelijke producten, vet in de keuken, vocht in de badkamer … Onze producten zijn aangepast aan de realiteit van uw dagelijkse leven.

MEER LEVENSKWALITEIT, DAG NA DAG

Bij V33 helpen we met technologische innovaties uw levenskwaliteit tastbaar te verbeteren. Met dank aan ons onderzoek en ons assortiment.

 

 

Top of page